Process & Industri

Processindustri 3
DSC01295
Vår specialitet är processkylning för tillverkningsindustrin.
Inom tillverkningsindustrin krävs rätt temperaturer vid tillverkningsprocessen. Kylning av de olika maskinerna är då avgörande för en kvalitativ produkt. LN-Kyla har specialiserat sig på att kyla lasermaskiner, verktyg, hydraulik, gjuteriprocesser och formsprutor även med frikylningsanläggningar.

En annan viktig del i processen är torr tryckluft, detta sparar på verktyg och maskiner.
Problem och kostnader som har att göra med fukt i tryckluftssystem är väl kända inom industrin. Vi kan hjälpa er att ta fram rätt kyltork för just er process.

Vi servar alla typer av kylmaskiner och tempereringsaggregat.
En produktion som står still kan bli en dyr historia. Teckna ett avtal med oss så hjälper vi dig om något skulle hända även på kvällar och helger!

Ett viktigt verktyg för energibesparing är vår utrustning från Climacheck som mäter den faktiska prestandan på din anläggning under drift för att vi sedan ska kunna vidta åtgärder för att minska energiåtgången.
Magicad Bim Image

Konstruktion

Vi har stor kompetens och utbildning på LN-Kyla. Med över 40års erfarenhet, en VVS-ingenjör och en kylkonstruktör kan du känna dig säker på att konstruktionen blir den bästa. Vi konstruerar dina kyl- och värmeinstallationer till lager eller process.

LN-Kyla konstruerar och gör dina ritningar i 3D. Då kan du enkelt vrida och vända och bilda dig en korrekt uppfattning och hur din anläggning kommer att se ut innan den byggts!
Emelie

Emelie

Konstruktion & försäljning, utbildad installationsingenjör samt kylteknisk konstruktör

0370-305754
Lennart

Lennart

Konstruktion och försäljning

0370-305751
Adel

Adel

Försäljning

0370-305757

Kontaktformulär process & industri

Kontakta oss gärna vid frågor rörande ditt system för processkyla.