Genomskaerning Hus Yaa Mitsubuchi

Luftvattenvärmepumpar

Vi har ett brett utbud av luftvattenvärmepumpar till din villa. En luftvattenvärmepump utvinner värmen från uteluften till ditt värmesystem - ett utmärkt sätt att spara energi och pengar! Nedan hittar du några av de luftvattenvärmepumpar vi erbjuder.
Ecodan Laundryroom Summer

Mitsubishi Ecodan luftvattenvärmepump

Komplett vattenburen uppvärmning med köldmediumanslutning mellan inomhusdel och utomhusdel. Nu har Mitsubishi Electrics egenutvecklade system Ecodan blivit effektivare och mer miljövänlig med sin nya cylindertank för köldmedium R32. Ecodan är också BBR godkänd och är därför ett bra val vid nyproduktion.
Välj mellan en varmvattentank på 200L eller 300L.
Vi hjälper dig ta fram rätt storlek på värmepump utifrån förutsättningarna för din fastighet.
QUHZ All Units Left Side

Mitsubishi Ecodan CO2

ECODAN CO2 - Ny energieffektiv och miljövänlig teknik inom luftvattenvärmepumpar
Mitsubishi Electrics senaste luftvattenvärmepump är den idealiska lösningen för nybyggda bostäder och för dig med stort varmvattenbehov. En tystlåten luftvattenvärmepump som enkelt kan styras trådlöst via WiFi.

Som kanske den enskilt viktigaste förnyelsebara lösningen är värmepumpar etablerade, beprövade och mycket ekonomiskt fördelaktiga i Skandinavien. För att i framtiden hjälpas åt att få ner utsläpp som påverkar växthuseffekten har Mitsubishi Electric tagit fram en luft-vattenvärmepump med CO2 köldmedium.
Shutterstock 574548304 AQ AIO COMPACT

Panasonic T-Cap all in one luftvattenvärmepump

För extremt låg utomhustemperatur
För nya byggnader eller renovering
Uppvärmning och kylning
Tappvarmvatten med extern tank
För element - fläktkonvektor - golvvärme
Brett sortiment: Från 9 till 16 kW
Produktmärkning A++ (55 °C), Skala från A++ till G
Systemmärkning A+++ (35 °C), skala A+++ to D
Aquarea Smart/Service Cloud (tillval)
Läs mer i produktbroschyren.
Adel

Adel

Säljare luftvattenvärmepumpar

0370-305757

Förfrågan luftvattenvärmepump

Skicka gärna en förfrågan till oss så kommer vi med förslag på luftvattenvärmepump som skulle passa till just ditt hus. Nämn gärna hur många ni är som bor i fastigheten, om ni önskar någon speciell storlek på varmvattentank, vad ni har för värmeförbrukning idag, ålder på fastigheten och om ni önskar byta ut befintligt värmesystem exempelvis.