Service

Manometer1
Shutterstock 1011933262

Serviceavtal

Ett driftsstopp kan orsaka stor ekonomisk skada. Vi erbjuder serviceavtal för att minimera den risken, oavsett om det gäller service på din värmepump, kylservice eller ventilationsservice. När anläggningen har tagits i drift är fungerande service och underhåll viktigt för att undvika oplanerade driftstopp.

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda bästa service och ha en hög flexibilitet. Vi erbjuder självständiga och kunniga servicetekniker som genom regelbunden tillsyn och skötsel kan hjälpa till att minska löpande driftkostnader, samtidigt som den ökar driftsäkerheten. Om något oförutsett ändå skulle inträffa finns våra jourtekniker alltid snabbt på plats!

Manometer 2

Periodiska kontroller

Kontroll, myndighetskrav och fortlöpande tillsyn av kylutrustning
Är du ansvarig för kylutrustning? Har du koll på de krav som ägaren av en kylanläggning har skyldighet att uppfylla enligt SFS 2016:1128 (f-gasförordningen), AFS 2023:11 (Arbetsutrustning och personlig skyddsutrustning – säker användning) samt PED (tryckkärldirektivet)? Vi hjälper dig gärna med detta så du kan sova tryggt om natten. Vi medverkar även vid besiktningar som behöver utföras av tredje part.
Läs mer om myndighetskrav här.

Formulär felanmälan

Här kan du göra din felanmälan när som helst under dygnet. Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt. Svarstid vanligen inom en timme kontorstid, annars återkommer vi nästföljande arbetsdag

Emelie

Emelie

Kontaktperson serviceavtal

0370-305754