Panasonic NZ (2)

Panasonic NZ

NZs design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonicmodell. Till exempel är rörstorleken den samma som på den äldre modellen. Fästena bakom värmepumpen behöver inte heller bytas och innedelens mått gör att placeringen kan behållas. Nya funktioner som underhållsvärme, möjlighet till fjärrstyrning, bättre luftrening och timerinställning.
Drift ner till -35 °C.
Underhållsvärme +8/+10 °C, köldmedium R32
Läs mer i produktbroschyren.
Namnlöst 2

Wifi-styrning

Styr komforten och energiförbrukningen med din smartphone eller surfplatta via internet. Det erbjuder ännu fler funktioner än vad du har tillgång till hemma eller på kontoret: start och stopp, driftläge, börvärde, rumstemperatur, veckoprogram osv. Upplev de nya, avancerade funktionerna som Internet Control ger dig för att uppnå bästa komfort och öka effektiviteten.
Nz 2022

På ingång i höst - nya NZ med nytt utseende!

*Nya funktioner såsom exempelvis nanoe X tekniken samt en helt ny design.
Luftvärmepumpens inbyggda system Nanoe™X använder sig av atomiserade, elektrostatiska vattenpartiklar för att förbättra kvaliteten på inomhusluften. Det innebär att föroreningar som vissa bakterier, pollen, virus, allergener och mögel hämmas i rummet.

*Ny fjärrkontroll

*Kompatibel röststyrning Hey google och Amazon Alexa. Med rutinfunktionen kan du anpassa röstkommandon och styra flera enheter med rösten, inklusive denna nätverksanslutna värmepump.