MSZ FT Over Door

Mitsubishi FT Ninja

En ninja i Japan var smidig, tyst och någon som genomförde sitt uppdrag utan att dra till sig uppmärksamhet eller ta plats. Precis som vår värmepump NINJA. Ett tyst och effektivt kraftpaket. Beroende på driftläge kan du komma ner till så låg ljudnivå som 19 decibel, som ungefär motsvarar ljudnivån på en viskning.

NINJA kommer i en speciell skandinavisk version som är utvecklad, tillverkad och testad för våra förhållanden. Det gör att den fortsätter att jobba långt efter det är mycket kallt ute. Du slipper oroa dig att den stänger av även om det blir extrema vintertemperaturer. Vår NINJA ser till att inomhusklimatet förblir varmt och skönt även under kalla vinternätter.
MSZ FT Livingroom Man Coffee
Kraftpaket i liten kostym
Trots sin kompakta storlek har NINJA så klart en mängd tekniska finesser:

En luft-luftvärmepump med Hyper Heating
Traditionella värmepumpar startar ofta på en viss värmenivå för att sen minska sin kapacitet ju kallare det blir utomhus. Det slipper du med luftvärmepumpar från oss.

Mitsubishi Electrics funktion Hyper Heating ser till att den faktiska värmekapaciteten hålls konstant även när det är vargavinter. Detta är en unik funktion som vi är ensamma om på marknaden. Men en NINJA på väggen kan du lita på att få bra med värme ända ner till -35°C.

Namnlöst 2
WiFi-styrning så att du enkelt kan styra din luft-luftvärmepump på distans via en app. Det gör att du kan höja värmen eller sätta igång kylan inför att du kommer hem. 10 graders-funktion för dig som vill ha underhållsvärme i garage eller sommarstuga. Energibesparande veckotimer gör att du kan förprogrammera din värmepump så att du till exempel automatiskt har en lägre temperatur på nätterna, när du är på jobbet eller under semestern. Nattläge sänker ytterligare ljudnivån på den redan tysta utedelen.
MSZ FT Livingroom Dad Kid FT Front
Cirkulationsläge
NINJA slår på cirkulationsläge automatiskt vid uppnåd temperatur, då hjälper den med att sprida värmen från andra värmekällor som braskamin eller öppen spis. Med en förbättrad fläkt sprider den befintliga värme effektivare vid större utrymmen.

Uppgradera ditt hem med NINJA
NINJA är en flexibel, diskret och pålitlig luft-luftvärmepump som smälter in i de flesta rum. När du myser i soffan, fixar middagen eller sover gott om natten så håller NINJA dig varm. Eller sval eftersom den också fungerar som luftkonditionering. NINJA fungerar i alla säsonger och tål som sagt även kalla vintrar ner till -35 grader. Den är dessutom enkel att installera och får plats överallt.

Luftvärmepumpen är allergikerns bästa vän
De allergiframkallande ämnena från pollen som hamnar i inomhusmiljön kan vara aktiva i upp till ett år. Till NINJA kan du som tillbehör köpa till ett silverjoniserande filter som mycket effektivt fångar upp pollen i luften.
A++
En luftvärmepump som är snäll både mot miljön och plånboken
Alla våra luft-luftvärmepumpar kommer med nya köldmediet R32. Något som fortfarande är ovanligt hos många andra tillverkare. R32 har cirka en femtedel så stor miljöpåverkan som traditionella köldmedium.

NINJA har också en hög energieffektivitet med en årsverkningsgrad (SCOP) på 4,7. Det betyder att du får 4,7 gånger mer värme per krona jämfört med ett vanligt el-element. Med vår effektiva mästare kan du se fram emot att sänka dina elkostnader.