MSZ AY Bedroom

Mitsubishi AY Guru -tyst!

Med sina 18dB hör du knappt när Guru arbetar i sitt tystaste driftläge. Det är ungefär samma ljudnivå som när löv rasslar i vinden. På natten finns det ett läge på utomhusdelen som sänker ljudnivån ytterligare.
Gurus inomhusdel har en vit, matt yta som gör att ljuset absorberas istället för att reflekteras, så som sker med glansiga inomhusdelar. Det här gör att Guru lättare smälter in i inredningen.

Guru är tillverkad för det nordiska klimatet och klarar ner till -25 utan problem, även om effektiviteten minskar något på luft-luftvärmepumpar ju lägre temperaturen är.

Under de varmaste sommardagarna kan du använda din värmepump till att kyla ditt hem. Ställ in kylläget med ett enkelt knapptryck och njut sedan av ett svalt, behagligt inomhusklimat. Guru har dessutom funktionen Self Clean som tar hand om den kondens som kan bildas inne i maskinen när man kyler varm luft. Problemfri kyla helt enkelt!
Namnlöst 2

Wifi-styrning

WiFi-styrning så att du enkelt kan styra din luft-luftvärmepump på distans via en app. Det gör att du kan höja värmen eller sätta igång kylan inför att du kommer hem. 10 graders-funktion för dig som vill ha underhållsvärme i garage eller sommarstuga. Energibesparande veckotimer gör att du kan förprogrammera din värmepump så att du till exempel automatiskt har en lägre temperatur på nätterna, när du är på jobbet eller under semestern. Nattläge sänker ytterligare ljudnivån på den redan tysta utedelen.